Kroekestopke

Dagopvang locatie Baexem

Onze dagopvang beschikt over mooie leefruimtes, waarbij de inrichting is afgestemd op de leeftijd en de ontwikkeling van de kinderen.
Daarnaast beschikken we over grote buitenruimtes, waarbij voor de inrichting gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen en materialen die dicht bij de belevingswereld van de kinderen liggen.
In Baexem is er een groot grasveld en kunnen de kinderen onder het afdak heerlijk spelen in de grote zandbak en is er voor de baby’s ook een plekje buiten in de schaduw gecreëerd.Groepen

We werken met horizontale groepen. Dit betekent dat kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd bij elkaar in de groep zitten. De inrichting, het aanbod van materialen en activiteiten zijn allemaal afgestemd op hun leeftijds- en ontwikkelingsniveau.
Bij de babygroep wordt het dagritme van de kinderen aangepast aan het ritme van de kinderen thuis. Vanaf de leeftijd van 1 jaar krijgen de kinderen een dagprogramma aangeboden, waarbinnen rekening wordt gehouden met de slaaptijden van de kinderen.

Op onze locatie in Baexem hebben we drie groepen:

  • De Koelekupkes voor baby’s van 0-1 jaar

 

  • De Kruumelkes voor dreumesen van 1-3 jaar

 

  • De Poeten voor peuters van 2½ -4 jaar

 

 
  't Kroekestopke - Hoek 8 - 6088 ES Roggel - Tel. 0475 496165