Kroekestopke

Welkom!

Van harte welkom op de website van ’t Kroekestöpke (locatie Roggel).

‘t Kroekestöpke biedt dagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang aan in Roggel, Baexem en Heibloem. Professionele opvang van kinderen is een onderdeel van de opvoeding. Onze medewerkers staan dan ook iedere dag weer klaar voor u en uw kinderen.

In een huiselijke en gezellige sfeer bieden onze pedagogisch medewerkers veiligheid, geborgenheid en structuur aan de kinderen, zodat ze zich kunnen ontwikkelen op hun eigen en unieke manier.

De dagopvang biedt opvang aan kinderen van 0-4 jaar, waarbij kinderen in een huiselijke omgeving worden opgevangen en vanuit die sfeer worden begeleid in hun ontwikkeling.

Binnen de peuteropvang (voorheen peuterspeelzaal) bieden we kinderen van 2-4 jaar een peuterprogramma aan, waarbinnen kinderen spelenderwijs leren en voorbereid worden op de basisschool. Peuteropvang de Tamboerijn in Roggel is in het LRKP (Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen) geregistreerd als VVE-locatie. Dit betekent dat wij op peuteropvang de Tamboerijn Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) aan mogen bieden aan kinderen die een risico lopen een achterstand in de Nederlandse taal te ontwikkelen. Deze kinderen worden geïndiceerd door de Jeugdgezondheidszorg (JGZ). Voor meer informatie zie 'Werkwijze en begeleiding'.

Op de buitenschoolse opvang worden kinderen van 4 t/m 12 jaar buiten schooltijden opgevangen in een huiselijke en gezellige omgeving, waarbinnen de pedagogisch medewerkers leuke activiteiten met hen doen, die variëren van spelletjes doen tot buiten spelen, knutselen, koken en sportieve activiteiten.

’t Kroekestöpke biedt flexibele opvang aan. Dit betekent dat u uw kind(eren) kunt brengen op alle tijdstippen van de dag en dat u slechts de uren betaalt die daadwerkelijk worden afgenomen.

Meer informatie over ons, onze werkwijze en onze medewerkers vindt u op deze website.
Mocht u nog aanvullende vragen hebben dan staan wij u natuurlijk ook graag persoonlijk te woord.

We hopen van harte u te kunnen verwelkomen bij ’t Kroekestöpke!

 

Actueel: Voor onze privacyverklaring, klik hier.

 

 
  't Kroekestopke - Hoek 8 - 6088 ES Roggel - Tel. 0475 496165