Kroekestopke

Peuteropvang De Tamboerijn

Peuteropvang De Tamboerijn in Roggel (voormalige peuterspeelzaal) beschikt over mooie speelruimtes, waarbij de inrichting is afgestemd op de leeftijd en de ontwikkeling van de kinderen. Ook wordt de inrichting aangepast aan het thema, zodat de kinderen al spelend de inhoud van het thema kunnen verdiepen en verwerken.


De locatie in Roggel is gelegen bij basisschool de Zjwiek. Deze locatie beschikt over een eigen buitenruimte met o.a. een klimtoestel en een zandbak.


Groepen

Peuteropvang de Tamboerijn biedt in de ochtenduren een peuterprogramma aan voor kinderen van 2-4 jaar. Op donderdag wordt in de middaguren een peuterprogramma aangeboden voor kinderen van 3-4 jaar. De mogelijkheid bestaat om dit programma op meerdere middagen aan te bieden, indien de maximale bezetting op donderdagmiddag is bereikt.
Ook wordt op donderdag een dagarrangement aangeboden. De kinderen komen dan ‘s morgens naar de peuteropvang, tussen de middag eten ze op de peuteropvang en in de middaguren  krijgen ze weer een peuterprogramma aangeboden. Dit dagarrangement is bedoeld voor de oudere peuters van 3-4 jaar.

 

 
  't Kroekestopke - Hoek 8 - 6088 ES Roggel - Tel. 0475 496165