Over ons

Team

Bij ’t Kroekestöpke werken gekwalificeerde, enthousiaste medewerkers met liefde voor het vak. Regelmatig vinden er scholingen plaats, zodat onze medewerkers de beste opvang en zorg kunnen bieden. Maurice Wijers is de eigenaar van ’t Kroekestöpke en draagt zorgt voor de algehele leiding. Marc Coolsma verzorgt de administratie, planning en facturatie. Daarnaast bestaat het team uit pedagogisch beleidsmedewerkers/coaches, pedagogisch medewerkers, facilitaire medewerkers en vrijwilligers.

Deskundigheid & coaching

Regelmatig worden er scholingsbijeenkomsten georganiseerd op het gebied van pedagogisch en ontwikkelingsgericht handelen. Ook  worden de medewerkers jaarlijks getraind op het gebied van bedrijfshulpverlening en EHBO aan kinderen, zodat ze bij calamiteiten goed kunnen handelen. Vanaf 2019 wordt er ook een pedagogisch coach ingezet om de pedagogisch medewerkers te coachen en begeleiden op individueel- en groepsniveau, zodat zij kunnen groeien in hun vakbekwaamheid.

Leerbedrijf

Stage bij 't Kroekestöpke

’t Kroekestöpke is een erkend leerbedrijf en stagiaires van verschillende opleidingen zijn welkom bij ons.

Wij bieden onder andere de volgende stageplaatsen:

  • Pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 3 en niveau 4. Deze stages duren minimaal een half jaar, maximaal een jaar.
  • 1e jaars HBO-pedagogiek of Social Work ter oriëntatie op het werkveld. Deze stages duren een jaar.
  • VMBO 3e en 4e jaar ter oriëntatie op het werkveld. Dit zijn stages van 1-2 weken.